Image

ACADEMIA DE FITNESS


ISTORIC

Fitness 2000 este o parte importantă a bazei sportive Complex Sportiv 2000.

„Sala din Militari” este deja un nume recunoscut de către practicanții fitnessului din București, iar brandul Fitness 2000 se evidențiază pe piața de fitness datorită serviciilor oferite de cea mai înaltă calitate.

În anul 2017 s-au finalizat lucrările de modernizare ale sălii, confortul, siguranța și aparatura sportivă fiind la nivel occidental.

Astfel, noua sală de fitness se întinde pe o suprafață de 450 de mp, beneficiază de lumină naturală, iar pardoseala este încălzită și tratată antialunecare.


Image
Image

MODERN

Iubitorii fitnessului, de la începători, la avansați, au oportunitatea de a se antrena cu echipamentele de fitness de ultimă generație, individuale sau multifuncționale, de la renumitul producător TECHNOGYM. 


ABONAMENTE

Abonamentele de fitness sunt variate - day time, lunare, trimestriale sau anuale și pot cuprinde și servicii adiționale cum ar fi bazin, saună și jacuzzi.

Prețurile sunt competitive și reflectă standardele de top ale serviciilor oferite.

FUNCȚIONAL

Sala este împărțită în zone pentru antrenamente specifice, de la cardio și forță, până la cele funcționale și de flexibilitate.


PERSONAL TRAINER

Dacă doriți suport din partea unui Personal Trainer, pentru antrenamente personalizate, instructorii noștri de fitness sunt bine pregătiți și gata să vă susțină în atingerea obiectivelor pe care vi le-ați propus: slăbire și tonifiere, hipertrofie musculară sau o formă fizică optimă pentru un nivel superior, competițional.

BENEFICII

Relaxare

După un antrenament în forță sau o zi obositoare de muncă, o relaxare la Jacuzzi-ul cu o capacitate de până la 8 persoane este exact relaxarea de care aveți nevoie.

SĂNĂTATE

O altă sursă de relaxare binevenită după un antrenament, dar și o modalitate de a eficientiza prin detoxifiere rezultatele exercițiilor fizice, este sauna uscată. În vestiarele individuale, există o saună destinată bărbaților și una, femeilor.

Încredere

Vestiarele sunt securizate, normele de igienă sunt strict respectate, iar atenția și amabilitatea personalului sunt în permanență îndreptate către necesitățile clienților.

Dedicație

Toate acestea pentru că la Fitness 2000 totul este cu și despre sport! Prețuim fiecare client în parte și suntem trup și suflet pentru menținerea brandului Fitness 2000 în topul sălilor de fitness din București!

Image

Fitness

Noua sala de fitness se intinde pe o suprafata de 450mp si beneficiaza de iluminare naturala.
Image

Vestiare

Vestiarele se intinde pe 150mp si dispun de saune individuale si dulapuri securizate.
Image

Inot

Noul bazin de inot din cadrul Complex Sportiv 2000 are 750mp si este iluminat subacvatic.
Image

Jacuzzi

Jacuzzi-ul are capacitate de 8 persoane si se afla langa bazinul de inot.
Image

Incalzire

Pardoseala este incalzita si tratata anti-alunecare pentru confortul si siguranta ta.

Te asteptam cu drag la Complex Sportiv 2000

Suntem doar la un telefon sau email distanta de orice intrebare ai avea.

Orar

L-V :  07.00 – 23.00

S–D :  10.00 – 20.00

Contact

0724.212.978

021.434.35.72

office@complexsportiv2000.ro

Adresa

Strada Gabriela Szabo, Cartierul Militari, Sector 6, Bucuresti

Image
Image
Image