Image

ACADEMIA DE ÎNOT


ISTORIC

Academia de inot Bluemarin 2000 a luat nastere din pasiunea comuna a doua branduri de renume din domeniul sportiv, Complex Sportiv 2000 si Bluemarin Sport Club.

Pentru ca “Impreuna suntem mai puternici” am decis sa pornim la drum in cautarea succesului.

Dorinta de a crea lucruri frumoase este ingredientul principal care sta la baza conceptului nostru. Ne dorim sa trasmitem catre fiecare membru al clubului nostru placerea de a inota.

Iar ca acest lucru sa fie posibil am inceput prin a alege cea mai buna echipa de profesionisti, formata din antrenori atestati ce au in spate o pregatire de exceptie si o experienta castigata in anii petrecuti alaturi de o multime de copii frumosi care astazi nu doar ca au invatat sa inoate, ci au si savurat gustul victoriei.

Academia noastra organizeaza cursuri de inot atat pentru copii, cat si pentru adulti. Cursurile sunt destinate initierii, perfectionarii, performantei.


Image
Image
Image

Calatoria de o mie de mile incepe cu un prim pas, pe care e timpul sa il facem. Pornim la drum cu o rabdare de fier, care este piatra de temelie a structurii noastre.

Cautam ca fiecare cursant sa se simta in siguranta si intr-un cadru cat mai armonios.

Acomodarea cu apa se face treptat, sub prietenoasa indrumare a antrenorilor nostri. Suportul nostru fizic va exista atat cat este necesar, iar incurajarile nu vor disparea niciodata. Pasii de baza vor fi insusiti intr-un mod corect, chiar daca uneori avem nevoie de un timp mai generos. Este ideal ca tehnica sa fie insusita corespunzator ca ascensiunea sa fie neintrerupta ulterior.

Cursurile de inot pentru incepatori pun la dispozitie materiale ajutatoare precum: plute, centuri, baghete, si nelipsitele jucarii acvatice care ii fac pe cei mici sa revina cu drag.

Aici invatam cum sa plutim, sa ne reglam respiratia, sa ne introducem capul in apa si sa facem mici scufundari. Pornim la drum exersand procedeul craul si spate prin exercitii derivate care ne ajuta sa scapam de ajutatoare si sa trecem la pasul urmator.

PERSONAL TRAINER

Acest tip de antrenament se adreseaza in special incepatorilor care au nevoie de o sustinere individuala. Cursantul va fi indrumat de un antrenor personal, in raport de unu la unu.

Astfel va beneficia de intreaga atentie a antrenorului, si de sustinerea acestuia din punct de vedere fizic, psihologic si motivational.


ABONAMENTE

Tipurile de abonamente pentru cursurile de inot se impart in fuctie de frecventa antrenamentelor pe saptamana si sunt concepute astfel incat sa fie efectuate intr-o luna de zile de la data efectuarii primei sedinte.

GRUPE

Grupele noastre de copii sunt structurate pe categorii de varsta si nivel. Totul incepe pe culoarul de margine al incepatorilor si, pas cu pas, duce catre un nivel tot mai bun.

Dimensiunea bazinului, ce gazduieste cele 6 culoare, ne da posibilitatea de a lucra intr-un mod aerisit in care fiecare cursant sa aibe spatiul necesar in care sa isi puna cunostintele in practica.

Pentru ca lucrurile sa ne iasa cat mai bine, apelam la sustinerea ficaruia ce consta in respectarea programarilor efectuate impreuna cu echipa noastra.

BENEFICIILE ÎNOTULUI

“Impreuna desenam viitorul copiilor!” - Iar ca acest lucru sa fie posibil avem nevoie in primul rand de sanatate.

Dupa cum bine stiti, inotul este cel mai de seama prieten al sanatatii noastre. Prin participarea la cursurile de inot, copiii castiga o multitudine de beneficii precum:

Articulatii sanatose

Inotul este singurul sport care nu solicita articulatiile printr-o incarcare externa si are o rata foarte mica de accidentari.

Musculatura puternica

Intreg sistemul muscular este stimulat in cadrul unei sedinte de inot.

Greutate optima

Reusim sa ardem o cantitate mare de calorii intr-un interval de timp destul de scurt.

Postura corporala corecta

Practicarea inotului asigura o dezvoltare echilibrata a musculaturi intregului corp, cu accent pe coloana vertebrala, reusind astfel sa corectam posturile gresite obtinute prin statul la calculator/telefon/tableta, la birou, etc.

Imunitate puternica

Datorita imbunatatirii circulatiei sanguine, capacitatii pulmonare, digestiei, imunitatea devine tot mai puternica.

Educatie

Cei mici invata sa fie disciplinati si sa-si asculte antrenorii si colegii. Devin mai organizati si educati, atat la scoala, cat si in viata de zi cu zi.

Spirit competitional

Copii devin competitivi si isi devolta dorinta de auto-depasire. Parcurgerea fiecarei lungimi de bazin reprezinta un target atins.

Image

Fitness

Noua sala de fitness se intinde pe o suprafata de 450mp si beneficiaza de iluminare naturala.
Image

Vestiare

Vestiarele se intinde pe 150mp si dispun de saune individuale si dulapuri securizate.
Image

Inot

Noul bazin de inot din cadrul Complex Sportiv 2000 are 750mp si este iluminat subacvatic.
Image

Jacuzzi

Jacuzzi-ul are capacitate de 8 persoane si se afla langa bazinul de inot.
Image

Incalzire

Pardoseala este incalzita si tratata anti-alunecare pentru confortul si siguranta ta.

Te asteptam cu drag la Complex Sportiv 2000

Suntem doar la un telefon sau email distanta de orice intrebare ai avea.

Orar

L-V :  07.00 – 23.00

S–D :  10.00 – 20.00

Contact

0724.212.978

021.434.35.72

office@complexsportiv2000.ro

Adresa

Strada Gabriela Szabo, Cartierul Militari, Sector 6, Bucuresti

Image
Image
Image