Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/scoalapl/public_html/complexsportiv2000/wp-content/plugins/businesshours/businesshours.php on line 45

Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /home/scoalapl/public_html/complexsportiv2000/wp-content/plugins/businesshours/businesshours.php on line 45
Vezi cum va arata noul complex 2000 - Complex sportiv 2000
modernizare

Construim poate cea mai cool sala de fitness din Bucuresti, cu o suprafata de 650 de metri patrati, aparatura Technogym pe care o iubesti si pereti de sticla pentru o lumina naturala placuta pe tot parcursul zilei. Vestiarele vor avea o suprafata de 12 metri patrati si vor include saune individuale pentru relaxarea de care ai nevoie la finalul unei zile obositoare.

Noua sala de fitness va avea o suprafata de 650mp

image1

Dimensiunea bazinului de inot va ramane aceeasi, dar modernizam orice alt aspect de la gresie, decor pana la peretii care vor fi de sticla. Adancimea bazinului va fi variabila, jumatate avand doar 1.5 metri adancime pentru a facilita inotul si persoanelor cu teama de adancime. O alta supriza in zona de inot este bazinul Jacuzzi cu o capacitate de 10 persoane.

Bazin de inot si Jacuzzi

image2

Ne propunem sa inauguram noul bazin si noua sala de fitness in luna Noiembrie. Vom anunta deschiderea pe site si pe pagina noastra de Facebook.

Intre timp, va multumim pentru rabdare si ne cerem scuze pentru intreruperile cauzate de aceste lucrari.