Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/scoalapl/public_html/complexsportiv2000/wp-content/plugins/businesshours/businesshours.php on line 45

Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /home/scoalapl/public_html/complexsportiv2000/wp-content/plugins/businesshours/businesshours.php on line 45
Eveniment "Invitatie la tenis"! - Complex sportiv 2000
Invitatie-eveniment-tenis

TENIS CLUB 2000 – ACADEMIA DE TENIS SEVER DRON va invita pe data de 9 mai si 16 mai 2015, orele 10.00, la un curs gratuit de tenis la care copiii vor avea ocazia sa descopere beneficiile jocului de tenis si placerea de a practica acest sport.

Invitatia este deschisa atat copiilor, cat si parintilor dornici sa experimenteze. Fosta glorie a tenisului romanesc, SEVER DRON, membru al echipei de CUPA DAVIS si al generatiei de aur (din care au facut parte ION TIRIAC si ILIE NASTASE), va fi alaturi de noi la acest eveniment.

Pentru o buna desfasurare a cursului va rugam sa ne confirmati prezenta pana la data stabilita, la numarul de telefon: 0724212965.

Va asteptam cu drag!