Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/scoalapl/public_html/complexsportiv2000/wp-content/plugins/businesshours/businesshours.php on line 45

Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /home/scoalapl/public_html/complexsportiv2000/wp-content/plugins/businesshours/businesshours.php on line 45
Fitness - Complex sportiv 2000

Fitness

Fitness-ul poate fi definit ca fiind o “stare de bine” care asociaza o buna conditie fizica cu un psihic puternic, motivat, generand o atitudine pozitiva, respect fata de sine si implicit progres individual.

Centrul nostru vine in ajutorul dumneavoastra cu un Fitness Studio, dotat cu apratura de ultima generatie, Technogym, si instructori bine pregatiti pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele propuse in acest domeniu.

In zilele noastre, lumea este invadata de stres, griji si probleme fiind tentati sa neglijam aspectul cel mai important, sanatatea.

Fitness-ul presupune un stil de viata sanatos din care fac parte sportul, alimentatia si odihna, ce poate fi practicat de oricine indiferent de varsta. Beneficiile acestui sport sunt evidente si putem enumera aici starea permanenta de bine, creste speranta de viata, anduranta,forta, increderea in sine, imbunatateste circulatia si cel mai important este ca poti modela corpul asa cum iti doresti. Antrenamentele dumneavoastra vor fi supravegheate si indrumate de instructor calificati, intr-un mediu placut si relaxant unde veti uita de grijile cotidiene.

In plus, puteti opta pentru pachetul Personal Trainer, mai exact, puteti avea parte de antrenamente coordinate si concepute de catre un antrenor personal, in functie de cerintele dumneavoastra.

mitroi_ionut

Ionut Mitroi – Instructor Fitness & Personal Trainer

Pagina dedicata salii de fitness: fitnessspa2000.ro.