Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/scoalapl/public_html/complexsportiv2000/wp-content/plugins/businesshours/businesshours.php on line 45

Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /home/scoalapl/public_html/complexsportiv2000/wp-content/plugins/businesshours/businesshours.php on line 45
Cursuri de inot pentru copii - Complex Sportiv 2000

Cursuri de inot

Înotul reprezintă disciplina ce înglobează câteva caracteristici extrem de valoroase, plecând de la modul de pertecerea timpului liber, trecând prin beneficiile numeroase asupra organismului și utilitatea din punct de vedere terapeutic și recuperator și încheind cu prevenirea riscului de înec, aspect de foarte multe ori neglijat mai ales în rândul copiilor.

Cursuri inot pentru copii

Incepand cu anul 2007, Complex Sportiv 2000 se mandreste si cu sectia de natatie formata din 100 de sportivi cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani, participanti la campionate municipale si nationale si cupe nationale.

Beneficiile inotului sunt cunoscute de toata lumea. Inotul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, dar cu cat mai devreme incepem practicarea acestui sport cu atat mai mult putem beneficia de efectele aduse sanatatii si dezvoltarii armonioase.

Cursurile noastre de initiere se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 17 ani.

Echipa noastra de antrenori face periodic selectii, astfel incat odata capatate tainele inotului, acestea pot fi imbunatatite si perfectionate in grupele de performanta, iar copilul dumneavoastra poate ajunge intr-o zi un mare campion.

  • bazin de inot acoperit cu dimensiuni semiolimpice (25m lungime)
  • 1 piscina de agrement in aer liber
Vezi evenimente

Antrenori